APA ALCALINA AMULET 5 L
APA ALCALINA AMULET 5 L

 

  -LIVRARE GRATUITA LA DOMICILIU IN ORADEA,LA MINIM 10 BIDOANE DE 5 LITRI

  -PRETUL UNUI BIDON DE 5 LITRI LIVRAT LA DOMICILIU ESTE DE 7 LEI

 

BENEFICIILE pe care îți aduce apa alcalină AMULET

Dintre numeroasele efectele fiziologice pe care le are apa alcalină AMULET, de data acesta vă menționăm următoarele:

  • Mărește starea generală prin echilibrarea pH-lui, se absoarbă rapid, se integrează în organism, mărește capacitatea de transport de oxigen al sângelui, ajută la creșterea nivelului de energie al organismului și claritate mentală.
  • Detoxifică, elimină impuritățile acide stocate.  Asemenea cum şi vitaminele A, E, C, seleniul, apa alcalină are un efect antioxidant puternic şi eficient, ajută la eliminarea radicalilor liberi din corpul nostru.
  • În ţara noastră este o problemă conținutul ridicat de arsen din apă. Apa alcalină AMULET este garantat fără arsen.
  • Se recomandă pacienților care se plâng cu acidul gastric, deoarece reduce producția în exces de acid gastric. Previne formarea de artrită şi alte boli degenerative.
  • Dispare febra musculară provocat de acidul lactic după sport, ajută la regenerarea musculară. Dă cantități mari de energie, mărește performanțele atletice.
  • Încărcările negative reduce procesul de îmbătrânire. După consum intensiv face pielea moale şi mătăsoasă.
  • De multe ori obezitatea este cauzată de supra-acidificare.  Corpul nostru încearcă să neutraliza mediul acid, legând substanțele nocive de minerale, pe care le înconjoară cu grăsimi şi le stochează în țesutul conjunctiv din jur. Consumul de apă alcalină de asemenea, reduce semnificativ riscul de obezitate.

DE CE apă alcalină?

Una din problemele principale ale corpului omenesc, sunt acidificarea. Acesta poate fi produsă de cei peste 3000 de aditivi cunoscuți, de lipsa totală a mișcării, sau de excesul intensiv a grăsimilor de animale.  De asemenea, dietele hiper-proteice pe care le ținem în curele de slăbire ne cresc aciditatea. Mediul acid al organismului afectează calitatea lichidelor vitale din corp, sânge şi limfa. Pe acest fond acid apar multe boli grave, printre care şi cancerul.

Trebuie înțeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un pH aproape de 10 ca valoare, necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm.

Apa alcalină AMULET cu un pH de 9,2 ajută la neutralizarea mediului acid din organism!

Caracteristici

Marca: AMULET    

Opinia cumparatorilor

Recomandari produse

Pret

14,28 Lei In stoc
1 buc.+ -

Aboneaza-te la newsletter

E-mail:
Cod imagine:
 
 

 

Viziteaza site-ul Herbamon.ro pe ShopMania