Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Herbamon Apples Street  SRL, cu sediul in Oradea, str.Merilor nr 12, jud Bihor, numar de ordine in Registrul Comertului J05/1589/2019, CUI 41244991, capital social subscris si varsat 200 lei, tel. 0752077860 ,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in prezentele termeni si conditii, datele cu caracter personal pe care Dvs. ni le furnizati despre dumneavoastra prin completarea formularului ,,Cont nou” postat pe site-ul www.herbamon.ro. 

Folosirea de catre DVS. a site-ului www.herbamon.ro, respectiv crearea de catre Dvs a unui cont pe site-ul www.herbamon.ro , implica acceptarea de catre Dvs a prezentelor  termeni si conditii .
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.herbamon.ro, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila.

Prin crearea contului pe site-ul www.herbamon.ro, Dvs va exprimati acordul si declarati ca sunteti de acord si ca acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Va ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. 

Prin acceptarea termenilor si conditiilor privind crearea contului pe www.herbamon.ro sau fb. herbamon, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate.  In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul,  pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

Prin completarea formularului (Cont nou) necesar crearii de cont pe site-ul www.herbamon.ro, Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001,  va exprimati acordul (consimtamintul) in mod expres si neechivoc ca datele Dvs cu caracter personal (e-mail; username; parola; confirmare parola) sa intre in baza de date a societatii Herbamon Apples Street SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre societatea Herbamon Apples Street SRL (si imputernicitii acestuia) cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 


Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. 

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. Herbamon Apples Street SRL sunt:

    - efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Herbamon Apples Street SRL fata de persoana dumneavoastra; 

    - organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii; 
    - comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic),  inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda si expediere.
     - transmiterea de catre SC HERBAMON Apples Street SRL la adresa de email furnizata de Dvs (prin crearea contului pe site-ul www.herbamon.ro)  a ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de SC HERBAMON APPLES STREET SRL, cu privire la produsele pe care societatea Herbamon Apples Street  SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea HERBAMON APPLES STREET SRL, in cazul in care ati bifat casuta ,, "Aboneaza-te la newsletter", fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Herbamon  Apples Street SRL fata de persoana dumneavoastra.

Daca la un moment dat nu mai doriti ca datele Dvs sa fie prelucrate de catre SC HERBAMON  Apples Street SRL, trebuie sa va stergeti contul, lucru posibil prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datata si semnata, adresata societatii SC HERBAMON Apples Street SRL si transmisa la adresa sediului nostru –Str . Merilor nr 10 ,Oradea,jud Bihor sau prin mail la : office@herbamon.ro


S.C. HERBAMON SRL va prelucra datele cu caracter personal (pe care le-ati furnizat pentru crearea contului) pe perioada existentei contului Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, iar ulterior stergerii contului Dvs (persoana vizata), S.C. HERBAMON Apples Street SRL va transforma datele Dvs cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. HERBAMON Apples Street SRL fata de persoana dumneavoastra. 

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. HERBAMON Apples StreetSRL in scopurile mentionate in prezentele termeni si conditii si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia eventualilor dobanditori ai site-ului www.herbamon.ro (prin vanzare –cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), imputernicitilor societatii HERBAMON  APPLES STREET SRL care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. HERBAMON APPLES STREET SRL cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmei de curierat care va asigura livrarea produselor comandate de Dvs. de pe site-ul www.herbamon.ro , firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului , firmei care se va ocupa de asigurarea platformei pentru efectuarea platilor on-line pentru comertul electronic (pentru produsele comandate de pe site-ul www.herbamon.ro).

Prin crearea contului pe site-ul www.herbamon.ro, Dvs va exprimati acordul pentru:
- dezvaluirea datelor Dvs cu caracter personal pe care le-ati furnizat prin completarea formularului .,Cont nou”  urmatorilor terti: eventualilor dobanditori ai site-ului www.herbamon.ro(prin vanzare –cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), imputernicitilor societatii HERBAMON Apples Street SRL care prelucreaza in numele si pe seama SC HERBAMON SRL datele cu caracter personal cu respectarea Legii 677/2001, firmei de curierat care va asigura livrarea produselor comandate de Dvs. (in prezent livrarea este asigurata de Fan curier sau Sameday, care in viitor poate fi inlocuita cu a alta firma de curierat conform optiunii exclusive a societatii HERBAMON  Apples Street si pentru care se considera ca am primit acceptul Dvs prin crearea contului pe site-ul www.herbamon.ro), firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului , firmei care se va ocupa de asigurarea platformei pentru efectuarea platilor on-line pentru comertul electronic.
Formularul ,,Cont nou” contine si un camp acord pentru abonare la Newsletter.

Prin bifarea casutei "Aboneaza-te la newsletter", Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, va exprimati acordul pentru primirea, prin email, de la SC HERBAMON  APPLES STREET SRL, a ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de SC HERBAMON APPLES STREET SRL, cu privire la produsele pe care societatea HERBAMON SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea HERBAMON APPLES STREET SRL, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. HERBAMON APPLES STREET SRL fata de persoana dumneavoastra; 
Daca la un moment dat nu mai doriti sa primiti, prin EMAIL de la SC HERBAMON APPLES STREET  SRL materiale informative care sa contina oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea desfasurata de SC HERBAMON APPLES STREET SRL, privind produsele comercializate de SC HERBAMON APPLES STREET SRL, campaniile si concursurile organizate de SC HERBAMON APPLES STREET SRL, va trebui sa ne anuntati despre acest lucru, prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datata si semnata, adresata societatii SC HERBAMON APPLES STREET  SRL si transmisa la adresa sediului nostru  str. Merilor NR 12,ORADEA,JUD. BIHOR sau direct din newsletter, prin optiunea de dezabonare mentionata in disclaimer-ul de la finalul email-ului primit de la SC HERBAMON APPLES STREET SRL privind newsletter.
In cazul in care Dvs, in calitate de persoana vizata conform legii nr 677/2001, nu doriti sa primiti, prin email de la SC HERBAMON SRL oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de SC HERBAMON SRL, cu privire la produsele pe care societatea HERBAMON APPLES STREET SRL le comercializeaza, cu privire la campaniile si concursurile organizate de societatea HERBAMON APPLES STREET SRL, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. HERBAMON APPLES STREET SRL fata de persoana dumneavoastra, va rugam sa  nu bifati casuta "Aboneaza-te la newsletter" 

S.C. HERBAMON SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social al HERBAMON APPLES STREET  SRL din Oradea ,str. Merilor nr 12 jud Bihor

1.    Dreptul de acces la date - are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Persoana vizata poate solicita informatii, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Organizatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

2.    Dreptul de interventie asupra datelor - are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizata va inainta Organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Organizatorul este obligat sa comunice masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

3.    Dreptul de opozitie - are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In vederea exercitarii acestor drepturi, persoana vizata va inainta organizatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Organizatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului privind mijloacele de comunicare.

4.    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit. a).
5.    Dreptul de a se adresa justitiei - Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost incalcate. Orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand

 

DIRECTOR GENERAL 

MIRCEA MATEI